måndag 14 december 2015

v.50 Ullared och Lucia

Oj vad denna veckan gått fort. Säkert för att den varit knökad med roliga saker. I måndags tog jag och Ebba med oss min mamma och åkte till Ullared. Hade såklart ingen tanke på att fota därnere, förutom denna bild som visar ett av fynden vi fick med oss därifrån. Blev ett och annat mms/samtal till mannen därhemma för att rådfråga. Barngrejer, så värt att offra en dag på Ullared för att inhandla detta. 


Tisdagen, mamma barn gympa som vanligt. Sen julfika hos en arbetskamrat. Julkänsla i max, så himla mysigt och såklart jättekul att träffa kollegorna igen. Olivia har superfint i hennes nya lya, visar fler bilder därifrån imorn. 


Vi har övat barndans till helgens julmusikal. Då julmusikalen var genomförd kom Malin och Ludde och hjälpte oss att baka julgodis. Som tack fick de smaka på en pinfärsk griljerad julskinka. Dessförinnan såg vi det traditionellt och som alltid lika stämningsfulla luciatåget i Brokyrkan Persbol. Nu är julen officiellt här, det tycker Ebba också som hjälpte mig att hänga ljusslingor. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar