söndag 15 juni 2014

På en ledig dag

Måndag morgon, egentligen en dag när jag startar upp veckan på kontoret, men inte denna veckan. Då satt nämligen jag och mamma på tåget till huvudstaden där vi planerat att stanna hela dagen för att besöka ABBA the museum, äta gott och se över inredningsbutikernas utbud, helt på egen hand. Det skulle alltså inte finnas någon som satte stopp för att vi skulle kunna strosa i butiker precis hur länge vi ville eller gå lös på museets utbud. Det var en födelsedagspresent från mamma av det bästa slaget, för oj så himla mysigt vi hade. Kanske mest för att det inte är så ofta som mamma och jag gör något gemensamt, bara vi två. 





Med audioguiden i örat lotsades vi genom historien om ABBA. För mig som på sin höjd kan låtarna var det jätteintressant att höra hur det verkligen gick till bakom kulisserna. Dessutom tog vi tillfället i akt att försöka oss på att bli den femte medlemmen, både genom sång och dans... fantastiskt tilltalande om du frågar oss. ABBA the museum är ett utflyktsmål som starkt rekommenderas.



Efter museibesöket var vi jätte hungriga, då satt en långsittning på Vapiano fint. Därefter gick vi lös på Stockholms butiksutbud vad gäller heminredning med allt vad det innebär, Zara home, HM home, Granit och Illums bolighus för att nämna några. En helt perfekt dag, tack mamma du är bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar