söndag 22 november 2015

Före och efter: badrummet

Då har ett år i vår nyrenoverade dröm passerat och vi har trots bröllop och barnafödande kommit så gott som iordning, med endast salen och kontoret kvar att möblera. Sista helgen i oktober flyttade vi in här och tiden därefter har onekligen varit den lyckligaste och mest händelserika i mitt liv. Samtidigt som renoveringen känns avlägsen blir det genom alla hundratals bilder så tydligt vilket himla slit vi gått igenom. Jag fattar inte att vi vågade. Med jämna mellanrum ska jag försöka att lägga ut före/efter bilder, rum för rum. Inte minst för min egen skull för att se husets faktiska förändring.



Först ut, badrummet. Som i och för sig saknar en äkta förebild eftersom just det rummet ligger i den nybyggda delen. Så, här från reglar och bjälklag till färdigt badrum. Kommer inte skriva ut inköpsställen på material och inventarier men för dig som är intresserad får du gärna fråga. 





Vy från dörren. Sen duscharna. 




Handfaten.




Sist en vy över både handfat och dusch. Fullkomligt älskar det maffiga kaklet på väggen och tycker att mosaiken i duschen gör rummet tufft och glammigt. Handfatsmöbeln är egen designad eftersom vi inte hittade någon med rätt mått. Lennart från Märsta Snickeri snickrade den och pappa Håkan gjöt betongskivan. Vi har också valt att installera en högtalare i ena hörnet. Den är en av högtalarna i huset som är sammankopplad genom ljudsystemet Sonos och gör att vi kan styra musiken från en app i mobilen. Vi är himla nöjda att vi la lite extra krut på just badrummet, det kommer hålla länge. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar