söndag 31 juli 2016

Öland

Trots en alldeles för kort visit till vår favoritö blev besöket på Öland helt klart värt de många milen. Mamma och pappa var som vanligt redan därnere och tog snällt emot oss som typiska sommargäster. 






Har ni vägarna förbi Öland kan jag starkt rekommendera skaldjuren på Kårehamn, magnifik! Utsikten över hav och hamn går inte av för hackor den heller, är få saker som inspirerar mig så mycket som det. Efter det soliga restaurangbesöket hängde vi i Erik och Sofies husvagn, de hade ju nämligen stationerat sig på samma camping. 








Efter ytterligare sol och bad andra dagen gav vi oss ut på utflykt tillsammans med Erik och Soffan. Längs kusten med sin häftiga natur körde vi upp till Byxelkrok, via Löttorp där barna fick leka av sig lite. Byxelkrok är ännu en fantastisk hamnby. I fiskebodarna inrymdes små butiker och restauranger. Vi hamnade på ett grekiskt matställe, återigen med havet på första parkett. Tillbaka i Köpingsvik och Klintagårdens camping hade lillebror Rickard och hans Emma överraskande checkat in med tält på campingen. Med samling i mammas och pappas husvagn fick vi nästan en vinst i M.I.G (klassisk husvagnsspel i vår familj) innan läggdags i den mini stuga som vi hyrde. Innan hemfärd i torsdags hann vi med en gemensam frukost. Tack Öland för den här gången!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar